Politica de confidentialitate

Date personale

Date personale reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica.
Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana fizica, cum ar fi: nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare)
Colectam parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.
Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile site-ului nostru pe care le vizitati.
Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la site-ul nostru. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., adresa IP, setarile regionale si de limba.

Scopul colectarii datelor personale

Colectam date personale pentru:

  • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;

  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana fizica si-a exprimat in mod explicit acordul.

  • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

  • Prin intermediul Facebook Conversion Pixels putem identifica faptul că un utilizator a accesat website-ul nostru prin intermediul unui anunț publicitar din Facebook. Datele colectate cu Facebook Conversion Pixel servesc exclusiv la eficiența și îmbunătățirea campaniilor noastre de publicitate online pe Facebook. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.
  • Prin tehnologia Facebook Remarketing utilizatorii care au vizitat paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe Facebook. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație despre utilizatorii Facebook cărora li se adresează publicitatea orientată și nu avem posibilitatea de a identifica utilizatori individuali.

Politica de confidentialitate si securitatea datelor

 

By using our website, you (the visitor) agree to allow third parties to process your IP address, in order to determine your location for the purpose of currency conversion. You also agree to have that currency stored in a session cookie in your browser (a temporary cookie which gets automatically removed when you close your browser). We do this in order for the selected currency to remain selected and consistent when browsing our website so that the prices can convert to your (the visitor) local currency

 

ALEXA PAINTINGS  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic utilizand providerul Shopify. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ALEXA PAINTINGS  pentru a trimite Utilizatorului/Cumparatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ALEXA PAINTINGS  nu implica obligativate din partea Utilizatorilor/Cumparatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa alexapaintings@gmail.com .

ALEXA PAINTINGS  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, ALEXA PAINTINGS  nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ALEXA PAINTINGS  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre ALEXA PAINTINGS  sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  produselor oferite,  trimiterea de mesaje personalului ALEXA PAINTINGS , abonarea la newsletter, activitati de marketing, de publicitate, de dezvoltare si cercetare de piata, re-targetare, de statistica), conform legilor in vigoare. ALEXA PAINTINGS   nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

ALEXA PAINTINGS  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • 1. dreptul de a cere ALEXA PAINTINGS  sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

  • 2. dreptul de a cere ALEXA PAINTINGS  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

  • 3. dreptul de a cere ALEXA PAINTINGS   sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

  • 4. dreptul de a cere ALEXA PAINTINGS  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa alexapaintings@gmail.com .

ALEXA PAINTINGS  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. ALEXA PAINTINGS  nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ALEXA PAINTINGS  in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ALEXA PAINTINGS , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre ALEXA PAINTINGS  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.alexapaintings.com , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta survenita.