Shaking & Colours Meditation - 20 mai 2023

Pictura nu este doar pentru cei "talentati". Pictura poate sa fie o modalitate de exprimare pentru oricare dintre noi. Un fel al nostru de a ne deconecta de la taskurile zilnice si de a intra intr-o energie creatoare.

Particip in 20 mai!

Ecstatic Shaking iti ofera posibilitatea sa te descotorosesti de tot ce nu mai ai nevoie, de toate tensiunile, grijile, logoreea mentala specifica omului modern, sa dai mintii posibilitatea sa ia o pauza astfel incat sa revina mai clara, cu mai multa putere de concentrare, creativitate, entuziasm, autenticitate.

Scuturarea ca metoda de vindecare poate fi intalnita in numeroase culturi. Frica si reprimarea fac corpul rigid, reactiv, contractat.

Prin scuturare, eliberam corpul de tensiuni si lasam energia sa curga libera in corp.

Ce obtii daca participi?

 • 🌑 Detensionare corp & minte

 • 🌒 Conectare cu tine, cu starea ecstatica

 • 🌓 Eliberarea energiei fortei vitale

 • 🌔 Daca iti sustii deja o viata bazata pe meditatie, beneficiile spirituale sunt sustinute prin aceasta practica

 • 🌕 Impamantare

 • 🌞 Stare generala de pace, lejeritate, bucurie

DESPRE tehnicile pe caere le vom explora

 • Ecstatic Shaking ajuta la eliberarea blocajelor din minte-corp si reconectarea cu energia vitala creatoare, intr-un spatiu sustinut de muzica specific aleasa.
 • Meditatia are 2 etape: scuturatul si nemiscarea;
 • In prima etapa, invitatia este sa iti lasi corpul sa fie scuturat de muzica, de ritm. Corpul nostru vibreaza in mod natural la sunete, muzica, si ritm. Ochii pot fi inchisi sau deschisi.
 • In a doua etapa, inchide ochii si stai linistit, fii martor la tot ceea ce se intampla in interiorul si in exteriorul tau
 • Aceasta tehnica poate fi practicata in general de catre oricine.
 • Pictura - Sesiunile de pictura sunt o invitatie intr-un spatiu de spontaneitate si joaca si nu necesita cunostiinte tehnice sau talent artistic. Prin aceste sesiuni ne vom conecta cu energia creativa prin prezenta si intuitie, fara sa ne focusam neaparat la rezultatul final, ci mai degraba la procesul creativ in sine.

INSCRIERI & DETALII
Contacteaza-ne pentru detalii sau rezervare de locuri la:

Alexandra: +40 724514180 /alexapaintings@gmail.com
Daniel: +40 724031426 /lumealuidaniel@gmail.com

 • Daniel Rupesh

  Daniel Rupesh si-a inceput calatoria interioara in 2016, accesand diferite tipuri de terapii holistice (theta healing, constelatii familiale, meditatii pasive).
  In 2018 a descoperit meditatiile active intr-un retreat de Tantra, care i-a schimbat viata si i-a deschis noi orizonturi in a se cunoaste pe sine si a trai o viata asumata si autentica.
  De atunci experimenteaza acest tip de meditatii, iar in 2021 respectiv 2022 a devenit si facilitator de meditatii active OSHO si de Trance Dance Ritual & Ecstatic Shaking Medicine
  Tot in 2021 a obtinut certificarea ca maseur, pentru masaj terapeutic, reflexogen si de relaxare, iar in 2022 a urmat cursul de perfectionare in masaj miofascial.
  Petrece timp in tabere de meditatii care pun accentul pe lucurul cu corpul, pe recunoasterea si eliberarea emotiilor din corp, conectarea si inteligenta minte-corp, intr-un spatiu de respect, adevar personal, incredere si vulnerabilitate.
  Creeaza si sustine un astfel de spatiu in evenimentele pe care le faciliteaza, incurajand participantii sa isi lase jos mastile si barierele de protectie pe care si le-au ridicat inconstient de-a lungul vietii si care sustin trairea bazata pe frici, astfel incat sa permita corpului sa se exprime, sa se conecteze la vibratia lor interioara si la adevarul lor, la intuitia lor, pentru a-si deschide posibilitatea de a trai o viata mai constienta si pentru a se bucura mai mult de tot ceea ce traiesc.

 • Alexandra Petculescu

  Alexandra si-a inceput calatoria si pasiunea pentru culoare si pictura in 2012. Apoi in 2013 au urmat diverse tipuri de terapie si tabere de descoperire si formare, care toate au dus in punctul de azi cand pictura si meditatia au devenit instrumente veritabile si indispensabile in viata ei.In 2022 a absolvit cursul de Facilitator de meditatii active Osho si imbina aceste tehnici in clasele de pictura intuitiva.

  In 2019 impreuna cu Daniel, au creatwww.alexapaintings.com, site-ul lor despre culoare si pictura pe textile. Odata cu acesta au aparut si ateliere de pictura pe textile, unde amandoi sustin spatiul pentru ca oamenii sa isi exploreze partea creativa si sa plece cu un produs creat de mainile lor.